Pas på politiet!

08-09-2018

Af Jørgen Thielke.
Foto: Kurt Kragh.

Mens den formodede "top" af vore golfspillere tog til DPM, var en god snes af os andre blevet inviteret til dette års kamp mod Sportsjournalisterne.

Det er nu tredje år, at denne event løber af stabelen og i år stod Sportsjournalisterne som arrangør - de havde udset sig Gilleleje Golfklub som arena med løbende start fra kl. 1300.

Ved ankomsten højt mod nordvest fik man lige tid til at hilse på ven og fjende - scorekortene lå klar til udlevering og der fulgte også en baneguide med, super!

Drivingrange lå lige ved siden af første tee, så der var ikke de store undskyldninger for ikke at varme lidt op før dysten.

Udover at næsten hele eliten som sagt spillede andetsteds, lå der vel et mindre pres på os, der skulle forsvare afdelingens gode navn og ry ( politiet vandt de to første år).

Ikke desto mindre var stemningen god, der var den obligatoriske sitren omkring 1. tee, hvor efterfølgende flights nøje fulgte de forangåendes udslag.

Vejret var fantastisk og vi fik lov at starte med et par 5 hul med god vind i ryggen. Det skulle senere vise sig at være det eneste af par 5 hullerne, hvor vinden var i ryggen….

Vi spillede firebolde med 2 fra hver "side" - Claus Rasmussen og jeg repræsenterede politiet og vi havde Ulrich og Lena med fra Sportsjournalisterne.

Lena , der havde valgt at spille fra samme tee som herrerne, lagde ud med at spille de første 4 huller i par - så var linjen ligesom lagt.

Det var skønt igen at gå på græs, der for det meste var grønt - der blev spillet med mulighed for oplæg inden for 1 kølle, men det var ikke nødvendig overalt.

Selv om mit eget spil ikke ligefrem var fremragende, var det godt igen at kunne stole på længden og ikke mindst undgå mærkelige op- og sidespring som tilfældet har været under tørken.

Jeg syntes, at det var en spændende og udfordrende bane, der næsten overalt var i god stand.

Der var opsat skilte på hul 10 med advarsel om, at der kunne være meget glat. Det var der også og ikke kun glat. Hul 10 ligger meget lavt og fladt med moser på begge sider og bar tydelig præg af mosegrise. Fairway var meget ujævn med mange huller, hvilket kostede en skadet spiller fra politiet. Kom igen , Else!

Ved afslutningshullet, der lå placeret lige ved klubhusets terrasse, blev spillerne klappet og hujet ind af de foranspillende. Det var der også grund til, for hul 18 afsluttedes for de flestes vedkommende med panderynken, da der er placeret en sø umiddelbart før green. Den kostede vist mange af os et sidste drop før afslutning.

Herfefter var der fælles afslutning med dejlig varm mad og præmieuddeling, hvor Dan Bertelin lovede at gøre sit for at holde fast på denne "turnering", som alle bifaldte.

20180820_201527_1.jpg

Formanden for Sportsjournalisternes Golf Klub (SGK) Michael Lermark får overrakt vandrepræmien af Golfafdelingens formand Dan Berthelin som bevis på SGK´s sejr 2018.

 

 

Nå ja, det lykkedes IKKE at vinde endnu en gang, men som de foregående møder, var det en fornøjelse og vi kunne køre hjem mod en fantastisk solnedgang!

Jeg ser frem til muligheden for revanche til næste år.

Claus G. Rasmussen hygger sig under middagen sammen med Søren Juhler, SGK Middagshygge med Herman Langlouis og John Amdissen. Formanden for Sportsjournalisternes Golf Klub (SGK) Michael Lermark får overrakt vandrepræmien af Golfafdelingens formand Dan Berthelin som bevis på SGK´s sejr 2018.