Klubmesterskaber 2002

"Endelig lykkedes det" - at få afviklet afdelingens 1. klubmesterskab.

Efter sidste års aflysning på grund af regn blev mesterskabet gennemført den 9. september med flot opbakning fra mere end 40 medlemmer.

På Hjortespringbanen i Skovlunde/Herlev Golfklub havde vi med stor hjælp fra Lars Borg fået aftalt arrangementet, som blev afviklet i strålende solskin.
For 3. gang lykkedes det Marie at hjemføre et mesterskab i 2002, da hun suverænt vandt damerækken.

På herresiden var Torben Ehlers mødt op med bemærkningen om, at "når Steen ikke stiller op, er det muligt for vi andre at vinde".
Torben gjorde alvor af sin forudsigelse og vandt herrerækken.

At der i mesterskaberne tillige var indlagt stablefordturnering i A- og B-rækken viste sig at være en god ide. Det gav yderligere inspiration til godt golfspil på den i øvrigt gode bane, hvis stand "bestemt ikke for mit vedkommende skal have skylden for noget", som Peter Hejlesen skriver i sit indlæg i PI-Nyt.

At Peter senere i sit indlæg skriver, at "Eftertanken har overbevist mig om, at det dårlige resultat skyldes, at formanden på tee-stedet mellem 13. og 16. opfordrede mig til at skrive dette indlæg", kan jeg her kun beklage - undskyld Peter.

For at vende tilbage til "inspirationen" viste det sig, at Torben Just Madsen i A-rækken og Thomas Lund i B-rækken fik tilspillet sig så mange point, at de vandt deres respektive rækker.
Jeg vil her endnu engang lykønske alle vinderne.

saks1.jpg fra Årsberetning 2002