Klubmesterskaber 2017

 

Af Søren Norlander
Foto: Peter Levring Madsen

Vinder af damerækken: Amanda Moltke-Leth Vinder af herrerækken: Steen Hansen (th.)
Amanda Moltke-Leth vinder af damerækken

Steen Hansen vinder af herrerækken

En af efterårets store begivenheder skulle stå torsdag den 7. september på Simons Golf Clubs flotte anlæg. Nærmere bestemt PI-Københavns Golfafdelings klubmesterskab.

Igen i år var der flot opbakning af afdelingens medlemmer. 75 tilmeldte kunne der samles på dagen. Trods vejrlig i form af regn og kølig luft var der kun 3 afbud på dagen.

Traditionen tro skulle der spilles slagspil i herre- og damerækken. Derudover Stableford til de mere menneskelige spillere delt op i A- og B-række.

Spillerne nød en let morgenmad inden regntøjet skulle påføres. Næstformand Kim Bo Munthesen skitserede regler og forventninger for dagen flot flankeret af klubbens pro Lars. Især Gert Sejbak fik et par brugbare fif til dagens bane.

Sløjfe B-C skulle spille, som er de sværeste på anlægget. Til næste års European Senior Tour skulle 16 af de spillede huller bruges.
De sidste 2 skal hentes på sløjfe A, så det talte for kvaliteten og set-up omkring anlægget.

Link til BC Hospitality Group

Herre- og damerækken skulle afgøres i slagspil, hvilket vil sige at hullerne skulle spilles færdigt. Ikke noget med at samle op. I sidste ende var der 15 m/k, som havde præsteret det. Ud fra dette kunne klubmesteren udfindes.

Stort tillykke Steen Hansen og Amanda Moltke-Leth. Runner-up blev Micky Soepraptojo og Rikke Thomassen.

Under runden kørte klubbens pro rundt med dejlig varm kaffe og te. Det var tiltrængt i perioder.

For den store gruppe af spillere, som deltog i stableford turneringen, kunne det konstateres, at banen var en stor mundfuld. Det fremviste det endelige leaderboard til fulde.

A-række vandt Kasper O. B. Poulsen og B-række vandt Brian Rasmussen.

Der var dog stadig brede smil at spore på de fleste øvrige ansigter.

Om det var den efterfølgende frokost i form af Pulled pork burgere eller håbet om en klappræmie skal være usagt.

Præmiebordet var igen dækket flot op. I den forbindelse skal der lyde en stor tak til Ludvig Bjørns Vinhandel, BC Hospitality Group og Politiets Idrætsforening, København.

Hele 24 spillere blev forgyldt på større eller mindre måde.

Som eksempel kan nævnes den ene tættest på hul:

Crowne Plaza Copenhagen Towers
1 overnatning for 2 personer i en Suite, morgenmad og 3 retters menu (køkkenchefens valg) for 2 personer inkl. 2 fl. husets øl i BARK Restaurant.

På Golfafdelings vegne siger vi endnu engang tak for den store opbakning fra medlemmerne og håber alle havde en fremragende dag.

Vi vil fortsætte det store arbejde, for jeres skyld, og skabe flere gode golfoplevelse.

Simons Golf Club - udsigten fra restauranten på 1. sal - våd bane med masser af vand og bunkers i spil Kim Bo Munthesen siger et par bevingede ord Amanda Moltke-Leth vinder af damerækken Runner-up i damerækken Rikke Thomassen Vinder af herrerækken Steen Hansen Runner-up i herrerækken Micky Soepraptojo Vinder af A-rækken Kasper O. B. Poulsen Vinder af B-rækken Brian Rasmussen Masser af præmier